Al geruime tijd wordt er in de schoonheidssalon gewerkt met het merk Henriëtte Faroche. Om op de hoogte te blijven van de vernieuwingen binnen het merk volg ik regelmatig workshops en cursussen.
De producten van Henriëtte Faroche worden gebruikt voor de gezichtsbehandelingen. De reden dat ik graag met dit merk werk is dat Henriëtte Faroche een zeer uitgebreide huid-en verzorgingslijn heeft, waarbij alle producten één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging.
De uitgebreide huidverzorgingslijn biedt producten aan voor ieder huidtype en heeft daarnaast veel speciale verzorgingsproducten die naast iedere productlijn gebruikt kunnen worden.


Voor de schoonheidsbehandelingen voor de jeugd en de pedicure wordt er gewerkt met Courtin.                                                      Courtin is op basis van tea tree olie. De bijzondere heilzame Tea Tree olie irriteert de huid niet. Hij tast het gezonde huidweefsel niet aan en bevordert de normale celgroei en celvernieuwing. Door zijn oplossend vermogen is Tea Tree olie in staat diep door te dringen in huidlagen.

Pui Pui biedt ook make-up op minerale basis,                          

in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid 

of om cosmetische oneffenheden te vervagen. 

Make-up op minerale basis bevat bovendien ook 

nog huidverzorging.
Alle make-up op minerale basis van Pui Pui geeft 

de huid een stralende glans, bevat actieve 

werkstoffen voor natuurlijke UV bescherming 

en is verrijkt met vitamine A en E om de huid

 te beschermen. 

Bovendien stimuleert het de huid om zichzelf

 te revitaliseren, activeert het de microcirculatie

 en laat het de huid stralen!


Natuurlijk kunt u naast de uitgebreide gezichtsbehandelingen en pedicurebehandelingen een afspraak maken voor aanvullende behandelingen zoals Shellac, manicure, epileren, wimpers verven of bijvoorbeeld bovenlip harsen.