Jumères Power-Peeler

Deze behandeling is speciaal voor de mannenhuid ontwikkeld. Deze verfrissende peel-off behandeling is bijzonder geschikt om de huid een gladde en stralende huid uitstraling te geven. Eenmaal aangebracht op de huid werkt dit masker verfrissend, vochtregulerend en zet het de huid aan tot vernieuwing.

Tijdens de wintermaanden verliest de huid veel vocht. Hierdoor voelt de huid droog en trekkerig aan en worden er droogte rimpeltjes zichtbaar. De moisturising lente behandeling helpt het vochtgehalte van de huid te herstellen, voor een stralende lente huid.

Nieuwe behandelingen

Henriëtte Faroche Moisturising lente behandeling

Tijdens de wintermaanden verliest de huid veel vocht. Hierdoor voelt de huid droog en trekkerig aan en worden er droogte rimpeltjes zichtbaar. De moisturising lente behandeling helpt het vochtgehalte van de huid te herstellen, voor een stralende lente huid.Begin het voorjaar goed!!

De mooiste nagellak kleuren te koop! Zoek 3 leuke kleuren uit en betaal er maar 2! 

2 HALEN 1 BETALEN

Bij aankoop van 2 Courtin klovencrème betaald u er maar 1!! 

NIEUW NIEUW NIEUW

Vanaf januari zijn er twee hele mooie maskers bij gekomen.

Het AHA bubble-masker. Dit masker zorgt dankzij het schuimende effect voor een unieke en ontspannende ervaring. Op een milde manier worden door fruitzuren de dode huidcelen verwijdert. Het is echt een heerlijk masker dat de huid een gezonde en frisse uitstraling geeft.


Het Courtin vliesmasker is ook een masker met fruitzuren. Dit masker heeft een positief effect bij acné, reinigt en verkleint de porien en egaliseert de huid.


Pui Pui, nieuwe kleuren!!

Yeaaay! De drie nieuwe Glam Nagellak kleuren van Pui Pui zijn er! Glamoureus zwart, zonnig koraal of fashionable mauve.

Intense, dekkende, langhoudende kleuren met een op gellak geinspireerde finish voor extra glans!

27513 - Nero
27514 - Rosso Arancio
27515 - Malva Velluto