In de salon heeft u de keus uit de volgende behandelingen:

Protection & Anti-ageing behandeling.
Een nieuwe behandeling met rijke ingrediënten: cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen. Deze dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering doen uitstellen.

Farorisan behandeling met Diamantmasker.
Onder invloed van allerlei factoren kan de huid er grauw, dof en vaal uit gaan zien. Door deze behandeling wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor de huid een gezonde, frisse en vitale uitstraling krijgt.  Een mooie behandeling met en geweldig resultaat.

Caviar Derma Concept behandeling.
Caviar Derma Concept is een innovatieve anti-ageing behandeling.  Ideaal voor de vochtarme, dunne en vermoeide rijpere huid.
Kaviaar extracten veranderen de huid.  Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat de vermoeide huid onmiddellijk veranderd in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. De kaviaar en de bio-peptiden werken liftend en geven de huid een aanzienlijk hoog vochtgehalte.

Vitamine E behandeling Brilliant Lifting.
Voor de rijpere huid en een huid die om meer aandacht vraagt. Deze behandeling werkt vet-en vochtregulerend. Het bestrijdt de invloed van buitenaf.  Deze behandeling is ideaal voor een vochtarme huid.

Vitamine C behandeling.
Deze ontspannende schoonheidsbehandeling heeft een intensief verzorgende en vitaliserende werking op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Deze behandeling geeft uw huid een ware oppepper en het resultaat is direct zichtbaar. Uitermate geschikt voor de vermoeide huid.

Vitamine C Spa lift-off behandeling.
Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water de belangrijke component is van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de spa lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert. Dit masker wordt binnen een paar minuten een fijne rubberen laag die de huid op gaat spannen. Hierdoor worden fijne lijntjes gereduceerd en de elasticiteit van de huid versterkt. Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.

Faromatique behandeling.
Elke van de 4 faromatique concentraten heeft zijn eigen specifieke werking. Hierdoor is het mogelijk om zeer gerichte, op de huid afgestemde behandelingen te geven.
De oliën, sterk geconcentreerde extracten van bladeren, bloemen, vruchten, stengels, hout en wortels, hebben elk zijn specifieke eigenschappen. De werking is bijzonder krachtig.

Hyposence Behandeling.
Specifiek geschikt voor de extreem gevoelige reactieve huid en huid met eczeem. De producten bevatten geen kleurstoffen of andere mogelijk irriterende ingrediënten. De producten bevatten een hypo-allergeen parfum en is parabenenvrij.
De behandeling geeft een goede hydratatie aan de huid.

Grote behandeling.
Dit is een basis schoonheidsbehandeling met de producten van Henriëtte Faroche die worden afgestemd op uw eigen huidtype.