Bij Salon Lancelle heeft u een onbeperkte keuze aan behandelingen. Doordat Henriëtte Faroche beschikt over een diversiteit aan behandelingen die naar de behoefte van de huid kan worden afgestemd.

De behandelingen van Henriëtte Faroche kunnen geheel afgestemd worden op uw huidtype. Belangrijk is dat de huid stap voor stap in een perfecte conditie word gebracht, dit kunt u eenvoudig doen door het behandelplan van Henriëtte Faroche te volgen bij Salon Lancelle.


Voor het beste resultaat adviseren wij u de bijbehorende producten thuis te gaan gebruiken waardoor u een nog beter en langduriger resultaat heeft van uw behandelingen.

De behandelingen van Henriëtte Faroche zijn in te delen in 3 niveaus, namelijk:


 • Hydrasence gelaatsbehandeling
 • Sensilence gelaatsbehandeling


 2 Geoptimaliseerde behandelingen                                    
 • Hyposence gezichtsbehandeling
 • Brilliant gezichtsbehandeling
 • Farorisan gezichtsbehandelingen    
 • Faromatique gezichtsbehandelingen         3 Gespecialiseerde behandelingen

 • Active Age anti-rides gelaatsbehandelingen
 • Vitamine C gelaatsbehandelingen
 • Protection & anti-ageing gelaatsmasker
 • Caviar Derma Concept gelaatsbehandeling

1 Basisbehandelingen

Hydrasence basisbehandeling

Deze behandeling voor de droge tot zeer droge huid hydrateert en verzorgt de huid. Waardoor celstofwisseling wordt bevorderd en hersteld. Door verbetering van de celstructuur wordt overmatig vochtverlies voorkomen. De verzachtende en beschermende producten waarmee in deze behandeling wordt gewerkt houdt de huid in optimale conditie.

 

Sensilence gelaatsbehandeling

De behandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Zorgt voor een beschermende werking tegen externe invloeden. Het bevordert het herstel van de huid en heeft een vochtregulerende werking. Bovendien wordt de huid verzacht waardoor rode vlekken wegtrekken en minder snel ontstaan.


2 Geoptimaliseerde behandelingen
Hyposence gelaatsbehandeling

De Hyposence behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze wordt door de Hyposence producten optimaal gehydrateerd. De huidstructuur wordt verbeterd en deze wordt zacht en soepel. De behandeling zorgt voor een helder en stralend effect.

De producten bevatten geen kleurstoffen of andere mogelijk irriterende ingrediënten. Ze bevatten een hypoallergeen parfum en een parabenenvrij conserveermiddel (phenoxyethanol).


Brilliant gelaatsbehandeling

Deze behandeling met de vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensievere verzorging vraagt. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt. De microcirculatie wordt verbeterd wat bijdraagt aan een stralende teint. Deze behandeling wordt vaak toegepast bij een huid met teleangiëctasieën.

 

Farorisan gelaatsbehandelingen

Farorisan fruitzuren gelaatsbehandeling

Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing. Vertoont jouw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen of heeft je huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal. Vooral na een winterperiode of wanneer je met hormoonproblemen te maken hebt is dit een doeltreffende behandeling. Zeker wanneer je de behandeling thuis ondersteunt met de Farorisan 24-uurs crème.

Farorisan Diamant vliesmasker gelaatsbehandeling

De huid heeft (tijdelijk) een slechte doorbloeding, gebrek aan vitamines en mist de energie om de huidfuncties goed uit te voeren. Het Farorisan Diamant vliesmasker zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd wordt en beter in staat is om vocht vast te houden. De behandeling zorgt voor een gezonde, frisse en vitale uitstraling.

Fruitzuren bevorderen het afstoten van dode huidcellen en laten daardoor jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Poriën worden intensief gereinigd en tevens wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd.

 

Faromatique

De naam Faromatique is ontstaan uit de samenvoeging van de woorden Faroche, aroma en esthétique (schoonheidsleer).

Faromatique concentraten zijn opgebouwd uit 100% zuiver natuurlijke etherische of essentiële oliën, ook wel aromatherapie genoemd.

Essentiële oliën zijn sterk geconcentreerde extracten van bladeren, bloemen, vruchten, stengels, hout en/of wortels. De oliën zijn verantwoordelijk voor de stofwisseling van een plant en ze worden dan ook beschouwd als de levenskracht ervan. Hierdoor is de werking bijzonder krachtig en snel. Deze snelle werking maakt aroma’s uitermate geschikt voor een goed resultaat bij huidverzorging.


Waarom Faromatique

 • 100% natuurlijke essentiële oliën.
 • Enorm intensief in hun werking
 • Eenvoudig te combineren met andere verzorgings producten van Henriëtte Faroche.
 • Intensiveert de normale huidverzorging.
Henriëtte Faroche heeft specifieke natuurlijke oliën, essentiële oliën, plantenextracten en vitamines samengevoegd zodat de Faromatiques probleemoplossend werken bij specifieke huidproblemen. Een oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging. Er zijn vier verschillende Faromatique concentraten, afgestemd op ieder huidtype. Jouw Henriëtte Faroche Beautician kan je adviseren welk Faromatique concentraat geschikt is voor jouw huidtype. De Faromatique concentraten zijn kant-en-klaar voor gebruik. De oliën zijn afgestemd per huidtype.                                                                                                                                    


  

3 Gespecialiseerde behandelingenActive Age anti-rides gelaatsbehandeling

Active Age anti-rides anti-verouderings gelaatsbehandeling

Huideigen stoffen kunnen dieper in de verschillende huidlagen doordringen. In deze anti-verouderings behandeling wordt gewerkt met producten die ceramides bevatten. Deze ceramides zijn huideigen stoffen, welke van binnenuit de collageenvorming in de huid stimuleren. Collageen zorgt voor de versteviging van de huid. De behandeling is uitermate geschikt voor een rijpere, verslapte huid.

 

Active Age anti-rides hydraterende gelaatsbehandeling

Een behandeling specifiek voor de vochtarme huid. In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker. Dit vliesmasker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en kaviaar extract. De collageen en kaviaar in dit masker zorgen tevens voor een intensieve huidversteviging. Deze behandeling is ook ideaal toe te passen bij een vette/onzuivere huid.

Ceramides zorgen ervoor dat de huideigen draagstof de ruimten tussen de cellen in de hoornlaag opvult. Ze houden het vochtgehalte op peil en zorgen voor een egaal huidreliëf. Ceramides dringen door tot in de lederhuid waar de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Hierdoor worden rimpels verminderd en wordt verslapping tegengegaan.

 

Vitamine C gelaatsbehandelingen

Vitamine C gelaatsbehandeling

De Vitamine C behandeling heeft een intensief verzorgende en hydraterende werking op de huid. Vitamine C stimuleert de cel vernieuwing in de huid. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen.

Vitamine C lift-off gelaatsbehandeling

Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water het meest belangrijke component van de huid is. Water zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de Spa Vitamine C lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker dat de huid compleet hydrateert. Het masker wordt binnen een paar minuten een fijn rubber laagje welke de huid op gaat spannen. Hierdoor werkt deze behandeling zeer liftend en verzachtend.

Meest stabiele vorm van vitamine C die pas zijn werking zal doen op het moment dat het wordt opgenomen door de huid. Vitamine C helpt collageenvorming te stimuleren en zorgt verder voor een vitaliserende werking.

 

Protection & anti-ageing gelaatsbehandeling

Dit masker is specifiek bedoeld voor de rijpere huid. Naarmate men ouder wordt verslapt de huid, waardoor er rimpels ontstaan. Het huidreliëf en de poriën worden grover. Door vochttekort in de opperhuid vertoont de huid craquelé.

De rijke ingrediënten met cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering doen uitstellen.

 

Protection & anti-ageing masker gelaatsbehandeling

Dit Protection & anti-ageing masker is het perfecte peel-off masker om huidveroudering tegen te gaan. Na het aanbrengen verandert de structuur naar een rubberachtig masker, hierdoor is het in zijn geheel te verwijderen als een soort van tweede huid.

 

Caviar Derma Concept gelaatsbehandeling

Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden. Tevens zorgen ze voor een intensieve versterking van de huidbarrière. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.

Door de kaviaarextracten verandert de huid zienderogen. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. De kaviaar en bio-peptiden werken sterk liftend waardoor rimpels vervagen. Ze geven de huid een aanzienlijk hoog vochtgehalte.