NIEUW!
Salon Lancelle        uw schoonheidssalon voor gezichtsbehandelingen en pedicure
Salon Lancelle Zilverstein 24 2342BM Oegstgeest 071-5155266 KvK-nummer: 28076181 Leiden
Home Over Salon Lancelle Voor de jeugd Voor de dames Voor de heren Manicure en pedicure Prijslijst Contact MAGIX
    Zilverstein 24, 2342BM Oegstgeest,  071-5155266
In de salon heeft u de keus uit de volgende behandelingen: Grote  behandeling. Dit is een  basis schoonheidsbehandeling met de producten van Henriëtte Faroche die worden afgestemd op uw eigen huidtype.
Voor de dames
Caviar Derma Concept behandeling. Caviar Derma Concept is een innovatieve anti-ageing behandeling. Ideaal voor de vochtarme, dunne en vermoeide rijpere huid. Kaviaar extracten veranderen de huid. Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat de vermoeide huid onmiddelijk veranderd in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. De kaviaar en de bio-peptiden werken liftend en geven de huid een aanzienlijk hoog vochtgehalte. Farorisan behandeling met Diamantmasker. Onder invloed van allerlei factoren kan de huid er grauw, dof en vaal uit gaan zien. Door deze behandeling wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor de huid een gezonde, frisse en vitale uitstraling krijgt. Een mooie behandeling met en geweldig resultaat. Protection & Anti-ageing behandeling. Een nieuwe behandeling met rijke ingrediënten: cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen. Deze dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering doen uitstellen. De Glycopeelbehandeling. Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden,  pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord.  Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te  “pellen”. Een peeling met glycolzuur is een intensieve manier van peelen, ook  wel chemische peeling genoemd. Met de glycopeelbehandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft  waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid. Active Age hydraterende behandeling. Een behandeling specifiek voor de vochtarme huid. In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker. Dit vliesmasker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en kaviaar extract. De collageen en kaviaar in dit masker zorgen tevens voor een intensieve huidversteviging. Deze behandeling is ook ideaal toe te passen bij een vette/ onzuivere huid.
Vitamine E behandeling Brilliant Lifting. Voor de rijpere huid en een huid die om meer aandacht vraagt. Deze behandeling werkt vet-en vochtregulerend. Het bestrijdt de invloed van buitenaf. Vitamine C behandeling. Deze ontspannende schoonheidsbehandeling heeft een intensief verzorgende en vitaliserende werking op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Deze behandeling geeft uw huid een ware oppepper en het resultaat is direct zichtbaar. Uitermate geschikt voor de vermoeide huid. Vitamine C Spa lift-off behandeling. Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water de belangrijke component is van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de spa lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert. Dit masker wordt binnen een paar minuten een fijne rubberen laag die de huid op gaat spannen. Hierdoor worden fijne lijntjes gereduceerd en de elasticiteit van de huid versterkt. Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.
Hyposence Behandeling. Specifiek geschikt voor de extreem gevoelige reactieve huid en huid met eczeem. De producten bevatten geen kleurstoffen of andere mogelijk irriterende ingrediënten. De producten bevatten een hypoallergeen parfum en is parabenenvrij. De behandeling geeft een superieure hydratatie aan de huid. Faromatique behandeling. Elke van de 4 faromatique concentraten heeft zijn eigen specifieke werking. Hierdoor is het mogelijk om zeer gerichte, op de huid afgestemde behandelingen te geven. De oliën, sterk geconcentreerde extracten van bladeren, bloemen, vruchten, stengels, hout en wortels, hebben elk zijn specifieke eigenschappen. De werking is bijzonder krachtig.
 Active Age oogbehandeling.  De Active Age eye lift treatment zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen gereduceerd worden. Ook erg effectief bij zware, vermoeide ogen, wallen en donkere kringen. Geeft direct een frisse oogopslag. De Active Age eye lift treatment kan geïntegreerd worden in iedere behandeling.
Voor de dames