Salon Lancelle        uw schoonheidssalon voor gezichtsbehandelingen en pedicure
Salon Lancelle Zilverstein 24 2342BM Oegstgeest 071-5155266 KvK-nummer: 28076181 Leiden
Home Over Salon Lancelle Voor de jeugd Voor de dames Voor de heren Manicure en pedicure Prijslijst Contact MAGIX
    Zilverstein 24, 2342BM Oegstgeest,  071-5155266
Manicure en pedicure
Manicurebehandeling. Last van inschurende nagels en ruwe nagelriemen. Of wilt u ervoor zorgen dat U daar juist geen last van krijgt? Dan is een manicurebehandeling iets voor U! Uw nagels worden in vorm gevijld en uw nagelriemen behandeld met de heerlijke nagelolie van  Courtin. Natuurlijk kunt U uw nagels laten lakken met de mooie kleuren van PuiPui. Pedicurebehandelingen Grote pedicurebehandeling.  Tijdens deze behandeling worden uw voeten en nagels  verzorgd en eventuele problemen (bijvoorbeeld een ingroeiende teennagel of eelt) worden behandeld. Speciale pedicurebehandeling.  Na het verzorgen en behandelen van eventuele klachten van de voeten en de nagels krijgt u een Courtin voetscrub, een speciaal verwarmend of
Shellac DE manier van nagels lakken die twee weken blijft zitten!! De nagellak is op basis van gel en wordt gefixeerd met een speciale UV-lamp. Er is keuze uit verschillende kleuren Shellac.
verkoelend voetenmasker en als afsluiting een uitgebreide voetmassage.
Natuurlijk kunnen uw nagels gelakt worden na de behandeling. U hebt de keus uit de mooie kleuren nagellak van PuiPui. Na het lakken krijgt u de door u gekozen kleur mee naar huis. TIP: Wilt u uw nagels van uw tenen laten lakken, vergeet dan geen teenslippers mee te nemen die uw nagels vrij laten. Zo kan de nagellak niet beschadigen door uw schoenen onderweg weg naar huis.
Manicure en pedicure